реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Коли закінчиться війна?

Не належу ні до пророків, ні до гадалок= експертів, але маю підстави для оптимізму.

Перша, і головна підстава - Україна не здалася. Попри недолугу владу, корупцію і т.д. і т.п., Україна воює і то успішно. Навіть попри захоплення ворогом 20 відсотків нашої землі. ЗСУ дивують НАТО, жахають Орбана з Фіцо, мотивують українців (навіть попри нав'язану ворогом антимобілізаційну компанію).

Друга підстава - Європа, цей ситий бюргер, прокидається. Прикладів - маса.

І нарешті третя, найсвіжіша підстава мого оптимізму: президент США Байден заявив про вироблення "плану перемоги". Незвісно в якому стані готовності той план, але важливо, що цього вимагає Конгрес США, а це вам не проріджене зібрання Стефанчука під назвою ВР...

Перемоги, пані та панове! Не оте раніше -"ми будемо з Україною скільки треба". А саме - план Перемоги!
Ну, і дозвольте вам нагадати, що у II світовій війні перемога антигітлерівської коаліції стала очевидною навіть для японських генералів коли США стали виробляти зброї/кораблів більше, ніж країни Осі. І до такого переламу йдеться вже зараз, бо навіть при помочі Китаю Московія не зможе "догнать і перегнать Америку".
Їй-бо, переможемо! Кров'ю і потом!

...А я вже хочу піднятися на Чуфут-кале і пройтися середньовічними вуличками Євпаторії та посмакувати каву біля Гезльовських воріт.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:широка війна, Василь Чепурний, план Перемоги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar