реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Колекціонера обікрали вдруге. Цього разу - макети зброї

Відомого чернігівського колекціонера Ягодовського обікрали вдруге. Як повідомив сайт Високий вал, цього разу «під приціл» злодіїв потрапив гараж колекціонера, ключі від якого зникли під час першого пограбування.

Чоловік звернувся до поліції із заявою, де вказав, що в період часу з 20-00 години 15 листопада до 10 години 17 листопада з гаража біля будинку за місцем мешкання по вулиці Преображенська, шляхом підбору ключа, скоєно крадіжку комплектуючих до макетів зброї.

А саме: 30 штук магазинів до АПС, стебелів затвору гвинтівки "Мосіна" (царські та радянських часів) в кількості 22-24 штук, затвори "Мосіна" без викидача близько 15 штук, пластмасові накладки близько (щепи) в кількості 35 штук комплектів, накладки пластмасові СПШ-4. чорного кольору в кількості 15 штук, 2 зворотні механізми АК, приціли, шомполи, дерев’яні приклади та інше.

Як відомо, тиждень тому злодії обчистили будинок відомого на всю Україну колекціонера старожитностей Костянтина Ягодовського. З однокімнатної квартири винесли експонати вартістю приблизно 200 тисяч доларів: зникли книги з власної бібліотеки Грушевського, старовинні плани міст, документи, колекції листівок, історичну цінність яких злодії навряд чи представляють.

Чому він не поміняв замок після пропажі ключа - не відомо...

Виявляється, колекціонер не тільки листівки збирав, але й комплектуючі до зброї... Які ще є загадки в колекціонера Костянтина Ягодовського?



Теги:пограбування, колекціонери, Ягодовський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar