реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кого застрелив поліцейський у Дніпрі

От чомусь всі стараються не згадувати про те, ким був загиблий. Джумбері Джумберович Сілогава.

Він був майстром рукопашного бою, а ще входив в коло дніпровського кримінального авторитета. Перед вами небезпечний бандит середньої ланки, який займався рекетом і силовим вирішенням спірних питань. Таких персонажів зазвичай затримує цілий загін КОРДу. І головна помилка поліцейських була в тому, що вони не зрозуміли, яку рибку вони піймали. І тому поліцейський застрелив не беззбройну людину, а досить солідного кримінального ділка. І за це йому треба не термін давати, а нагороду!

Але в той же час, він створив небезпечний прецендент - зробив замах на недоторканність блатних та мажорів. А таке не пробачають.

Тому поліцейського або таки посадять, або в разі визнання правомірності його дій, просто приберуть

Павло Києслав БЛІЗНИЧЕНКО

Як з'ясувалося, на проспекті Сергія Нігояна близько 17:45 патрульні поліцейські помітили авто Jaguar, водій якого порушив правила дорожнього руху й не відреагував на вимогу зупинитися. Автівку переслідували та змогли зупинити лише на проспекті Івана Мазепи, 32. Водійка та її чоловік поводилися неадекватно.

Під час затримання Сілогава активно чинив опір патрульній. Під час цього він ще й завдав їй удару кулаком в обличчя. Інспектора він буквально перекинув через себе так, що останній головою вдарився об землю.

Агресивна поведінка стала причиною того, що поліцейський дістав табельну вогнепальну зброю. Дві кулі з трьох влучили чоловіку в живіт. Його намагалися врятувати медики, але не змогли.

Після смертельного інциденту розпочали кримінальне провадження за двома статтями: вбивство та перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу. Офіс генпрокурора повідомив, що правоохоронця, котрий відкрив вогонь по водієві, затримали. Наразі вирішується питання щодо повідомлення поліцейському про підозру.

Сілогава у день смерті в автомобілі був з коханкою, а не дружиною.

"Ми розлучилися нещодавно. У машині була його коханка, мене на місці події не було", – повідомила вже колишня дружина загиблого Наталія Сілогава у розмові з журналістами ТСН.

Також у мережі з'явилися кадри порушення, яке допустив саме Сілогава. Воно й закінчилося для чоловіка смертельною сутичкою з поліцейськими. На відео видно, що Jaguar Сілогави порушив правила дорожнього руху, повернувши ліворуч із крайньої правої смуги.

"Газета по-українськи"



Теги:Павло Києслав Блізниченко, Дніпро, Поліція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar