реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Кого вони обрали?

Сьогодні возведено на престол київських митрополитів митрополита чернівецького і буковинського Онуфрія (Березовського). Ну, й на здоров'я! - сказати б. Мало що відбувається в УПЦ Московського патріархату - все одно ця структура, керована Москвою, йде вниз свого буття.

Але ж біла в тому, що митрополит Онуфрій уже після обрання главою УПЦ МП сказав про Голодомор таке, що на голову не налазить. Навіть якщо вона в білому клобуку.

Митрополит назвав Голодомор карою нам, українцям, за те, що відпали від Бога, підняли людську гординю. Якби він це говорив про російських більшовиків, який анафематствував патріарх московський Тихон, то було б зрозуміло. А українці стали жертвою "братнього" російського народу, керованого ульяновими, бронштейнами, кагановичами, постишевими, радомисльскими, джугашвілі тощо. Українців, що були жертвами, митрополит УПЦ Московського патріархату робить винуватцями.

Не дивно, що митрополит Онуфрій після свого обрання відмовився відповідати на питання журналістів - чи має він закордонний паспорт: румунський чи російський...

А присутність на інтронізації таких одіозних агентів Москви, як Вадим Новінський та Микола Левченко говорить саме за себе...

І ради Бога, пане Юрій Чорноморець, припиніть у газеті "День" друкувати свої ізмишлізми - ви вже дописалися до порівняння митрополита Онуфрія з канонізованим святим Іоанном Кронштадтським. Може, досить? Ми ж бачимо, що це за об'єкт такий - митрополит Онуфрій.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:митрополит Онуфрій, Юрій Чорноморець, день, Вадим Новінський, інтронізація УПЦ МП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar