реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кого нам наобирали (список мажоритарників) -- оновлюється

Кандидат у народні депутати України від Народної партії Сергій Гриневецький став переможцем в одномандатному окрузі № 134 (Малиновський р-н Одеси), а кандидат від Партії регіонів Сергій Ківалов, відомий у народі як Серьожа Підрахуй за фальшування виборів у 2004 році, переміг в окрузі № 135 (Приморський р-н Одеси). Одещина не захотіла обрати журналістку Ольгу Герасим'юк, а обрала якогось Пресмана. З ним сусідитимуть Антон Кіссе та Давид Жванія. І плювком в обличчя українців є обрання Ігоря Маркова, який відомий організацією побиття українських мітингів та причетністю до загибелі студента - українця.

76 відсотків голосів виборців отримав син прем'єр-міністра Азарова у Донецькій області. Мабуть, доведеться йому тепер хоч пару тижнів на місяць жити в Україні, а не у Відні, де має бізнес і нерухомість.

На Житомирщині успішно пройшов нинішній Голова Верховної Ради Володимир Литвин -- на його округ було виділено грандіозне фінансування з бюджету. Голосування за регіональну російську мову сталося якраз після такої щедрості. Героя України вправі називати її зрадником...

Депутатами стали сестра глави адміністрації Президента Юлія Льовочкіна, син Генерального прокурора Артем Пшонка, брат харківського глави облдержадміністрації Дмитро Добкін, глава МНС Віктор Балога та два його брати -- рідний і двоюрідний. Будуть у Верховній Раді колишній "директор парламенту" Олександр Волков, що йшов на Сумщині від ..."Батьківщини". Кучміст від опозиції!
У Криму пройшли колишній голова кримського парламенту Борис Дейч, який говорить про своє "старе єврейське серце", та Лев Мірімський, що представляє антиукраїнську партію "Союз".
Густо всаджує регіоналів антиукраїнців у Верховну Раду Донецька область -- це і Юхим Звягільський, на шахті якого постійно гинуть люди і якого вони ж постійно обирають, це і Тетяна Бахтєєва, це і брат керівника РНБО Андрія Клюєва Сергій, і сумновідомий рівнем інтелектуальної напруги Владислав Лук'янов, і Валентин Ландик, алкогольні походеньки сина якого недавно були темою преси. Секретар Донецької міськради Микола Левченко, що не визнає української мови -- також народний депутат України. Ходячий оксюморон, якщо хто знає філологію...
Луганська область повертає з політичного забуття Юлія Іоффе та Валентина Тіхонова, щодо якого за Ющенка СБУ порушувала справу про сепаратизм.
В Севастополі прогнозовано пройшов Вадим Колєсніченко, що за вказівкою Кремля розігрує мовну карту.
У Харківській області проходять зрадники "Батьківщини" Вадим Писаренко та Олександр Фельдман. Сумська дала Андрія Деркача, бізнесмена, що відзначається проведенням проросійських заходів. Галичанин Ярослав Сухий балотувався не вдома, а в Запорізькій обалсті, де прийняли перекинчика.
Весела кумпанія!

Серед наших, українських кандидатів, пройшли Олег Медуниця в Сумах, Олександр Бригинець, Олександр Чорноволенко та Володимир Яворівський у Києві, брат Олега Тягнибока, Іван Васюник, Ірина Сех, Ірина Фаріон на Львівщині -- остання явно буде центром уваги нового парламенту. Пройшли і два голови обласних рад від "Свободи" -- Тернопільської Олексій Кайда та Івано- Франківської Олександр Сич, що свідчить про підтримку населенням практичної роботи "Свободи" у цих областях.



Теги:віп-персони, список мажоритарників, нові депутати


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Чернігівщина край партизанської слави і стабільності", - гасло ПРокопенка на початку виборчих перегонів на біг-борді на Красній площі у Чернігові повністю підтвердилося.
Отже, перемога за нардепами тіпа ЛЯ-Ля-лЯ... і повна стабільність на партизанській Чернігівщині: Дубіль, Атрошенко, Рибаков, Ляшко, Куровський, Рудьковський...
Слава ПР!
Стабільності слава!
avatar
2
Пресман, Ківалов, Звягільський, Іоффе, Дейч, Льовочкіна, Бахтєєва, Клюєв, Лукянов, Тіховно -- укгаїнський парламент. Один українець Левченко -- так і той зрадник!
avatar