реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Кіно і німці від Рабиновича

Дивлячись на те, як з платформи телеканалу ZIK, головний рабінович країни, розказує цій країні про хто кому рабінович та як по чесному жити треба, чомусь згадую до болю правдивий анекдот. Анекдот про те, як Микола у Мойші гроші позичав. А після цих позичань, чухав потилицю та й промовляв: «От дивна штука виходить. У мене не було грошей, натомість була сокира і я нікому і нічого не був винен. Тепер же у мене як і раніше нема грошей, я втратив сокиру та ще й Мойші сто гривень заборгував. І головне ж – все правильно».

_ Істота, на якій тавра нема де поставити. У якої на лобі написано -«шахрай». І достовірність цього написаного, підтверджена всіма радянськими та ізраїльськими судами, розказує холопам, як по чесному жити треба. А зомбовані холопи, знай кивають головами та захоплено піддакують: «так таки так…». Кіно і німці.

Андрій КАРБІВНИЧИЙ



Теги:продаж землі, Рабинович, шахрай, єврейське лобі


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А дэ ты бачив честных людей, там все такие.Или хочешь сказать шо Зеля или Порох меньще грошэй накралы. Вопрос в том какой вор ещё и о народе подумает того и выбрать да и мир в Украину может прийти только через ОПЗЖ хотя бы потому что эту партию признает Москва,а луганские и донецкие пешки хоть сильно орут но их мнение ничего не решает.
avatar
2
Правильно, Георгий Фёдорович! сметать эту мафию ЗЕ до Нового года! ОПЗЖ к власти!
avatar