реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Кінах, Хоменко та Худик розпочали "біогазават"

12 жовтня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, Президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах та Голова правління ЗАТ «Технопарк» Богдан Худик підписали Меморандум про взаєморозуміння при впровадженні інвестиційного проекту «Виробництво моторного палива з рослинної сировини на основі технології KDV 2000” як пілотного проекту на території області.

Підписання цього документу стало результатом переговорів між Чернігівською обласною державною адміністрацією, ЗАТ «Технопарк» та Українським союзом промисловців і підприємців, що відбулися у Чернігові наприкінці травня цього року.

Сьогодні під час презентації інвестиційного проекту в облдержадміністрації, Богдан Худик визначив його метою створення на території області виробництва біодизелю з відходів сільського господарства, що економічно вигідно для Чернігівщини як для аграрного регіону.

Реалізація проекту дозволить створити 250-300 робочих місць, збільшити валове товарне виробництво та створити умови щодо часткового забезпечення сільгоспвиробництва моторним паливом місцевого виробництва; сприяти вирішенню регіональних соціально-економічних проблем та залучити інвестиції на Чернігівщину.

Плановий термін освоєння проекту становить 14 місяців, загальний обсяг інвестицій складає 75 мільйонів євро.

Президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах висловив надію на подальшу плідну співпрацю з обласною державною адміністрацією та наголосив, що УСПП буде всіляко сприяти реалізації інвестиційного проекту в області та надавати всебічну допомогу при створенні сприятливого інвестиційного клімату щодо впровадження та розширення вищезазначеної технології на території регіону.

У свою чергу, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко подякував Анатолію Кінаху за підтримку та допомогу у розробці проекту та запевнив, що зобов’язання, які бере на себе облдержадміністрація, будуть повністю виконані.

Прес-служба облдержадміністрації




Теги:голова, В.Хоменко, ґубернатор, Худик, Кінах, Технопарк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar