реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

"Хвиля" розігнала хуліганів

До європейського чемпіонату з футболу залишилося близько 300 днів, до цієї події готується вся країна, в тому числі і міліція. Оскільки світовий досвід свідчить, що серед загалу законослухняних вболівальників обов’язково знайдеться незначна частка футбольних хуліганів, які здатні зіпсувати свято футболу усім іншим, потрібно бути готовими до такого розвитку подій.
Вивчивши багаторічний досвід європейської поліції в царині підтримання громадського порядку на стадіонах під час масових заходів високого рівня, чернігівські міліціонери всебічно готуються до припинення протиправних дій з боку агресивно налаштованих фанатів.
За сценарієм навчань, під час матчу місцевої команди з гостями виник конфлікт. Вболівальники спочатку виплеснули свій гнів на гравців, а потім і на фанатів противника.
Навчання, на яких був присутній куратор Чернігівської області - начальник Департаменту ДСО МВС України полковник міліції Анатолій Назаренко. Він спільно з начальником УМВС України в Чернігівській області полковником міліції Олександром Михайликом проінспектував учасників навчань, відзначив достатній рівень підготовки та добру екіпіровку учасників. Куратор висловив упевненість, що зведений загін Чернігівської області стане одним з найкращих.
Під час нейтралізації групи футбольних хуліганів за сценарієм навчань міліціонери зуміли відновити порядок на трибунах і захистити від протиправних дій футболістів та решту вболівальників.
Зведений загін УМВС України в Чернігівській області та військовослужбовців внутрішніх військ продемонстрували високий стан готовності до виконання поставлених завдань з охорони громадського порядку та злагодженість дій підрозділів. В ході аналізу результатів навчання була дана оцінка координації дій підрозділів, вказано на ділянки, які вимагають додаткових занять і тренувань.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області












Коментарі (0)
avatar