реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Хвалений російський літак розбився

Новітній російський літак Superjet-100, який здійснював показовий політ у Джакарті, зник з екранів радарів, пошук привів до гори, в яку він врізався.
Про це повідомляє авіаційна влада Індонезії, передає РІА Новости.

Повідомляється, що на борту зниклого Superjet-100 перебуває 44 людини, включаючи екіпаж: вісім росіян і 36 громадян інших країн.

За інформацією авіаційної служби контролю повітряного простору Індонезії, літак попросив зниження з висоти 10 тис. футів до 6 тис., одержав дозвіл і почав повертати направо і знижуватися. У тому місці розташована гора заввишки 6 тисяч 200 футів. Після цього літак зник з екранів радарів, і зв'язок з ним було втрачено.

Російський авіалайнер SSJ-100 прибув до Джакарти 9 травня в рамках демонстраційного туру по шести країнах Азії. Раніше літак побував в М’янмі, Пакистані і Казахстані, де його показали членам урядів цих держав і військовому керівництву. Після Індонезії заплановані відвідування ще двох азійських країн: Лаосу і В'єтнаму.

У столиці Індонезії Superjet-100 раніше зробив два півгодинні показові польоти. Перший раз російський лайнер піднявся в небо Джакарти із стюардесами авіакомпанії Sky Aviation, а також представниками ВАТ "ВЕБ-Лізинг" і російського агентства з питань страхування експортних кредитів та інвестицій (ЕКСАР). Під час другого польоту на борту Superjet-100 побували нові потенційні замовники - представники індонезійських авіакомпаній Batavia, Pelita, Air Aviastar, Sriwijaya Air.

Показуха закінчилася трагічним фіаско. Російська велич має штучний характер
.



Теги:російська велич, загибель літака, авіабудування


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Ну, надо же – как ликует Василий Чепурной от гибели российского самолёта. Вот уж его истинное лицо![size=12][color=blue] hands
avatar
2
Ага, радості -- повні штани... Привіт анонімам з ФСБ! cry
avatar
3
За что, Господи, ты лишил разума этого человека?!
Это ж надо быть таким идиотом...
avatar
4
Как ликует РИА- Новости! И как огорчается агент -- русофил ТАРАС 1313!
avatar