реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Хто з них Ху… ?

. Президент України Віктор Янукович відвідав з офіційним візитом Китай. Разом з ним відвідала Піднебесну імперію і незчисленна рать чиновників, на чолі з людиною, посади якої немає в Конституції – керівником адміністрації Президента Сергієм Льовочкіним, зате своєї дружини Віктор Федорович не взяв[size=9]Хоч це й було потрібно за протоколом,-- така форма офіційних візитів прийнята у світі.
У Китаї, білошкірий варвар ( для китайців, історія котрих налічує декілька тисяч років, всі інші варвари), зустрівся із головою Китайської Народної Республіки Ху Цзіньтао та підписав 13 угод. Чому саме стільки -- не 12-ть, не 14-ть, а саме тринадцять –чортову дюжину, наразі невідомо, але ми підозрюємо, що це ворожа диверсія.
Звичайно ж найголовніша угода про мир. «Тільки б не було війни!» - співали у спочилому в бозі Радянському Союзі. Ось так і тут.
Українська сторона підтвердила, що правляча партія сповідує регіоналізм тільки в Україні, підтримує і в подальшому підтримуватиме політику "одного Китаю", виступаючи проти незалежності Тайваню в будь-якій формі, а також не здійснюватиме жодних офіційних контактів із Тайванем.
У свою чергу КНР підтвердила, що не застосовуватиме проти України ядерну зброю. Відносно ж ударів іншими видами озброєння, мова не йшлася.
Серед решти 12-ти надзвичайно важлива для економіки угода про співпрацю в галузі захисту і карантину рослин. Окрім цього, підписано програму українсько-китайської співпраці в сфері дослідження і використання космічного простору в мирних цілях на 2011-2015 роки.
Державна митна служба України і Державна митна адміністрація Китаю підписали протокол про взаємну допомогу в перевірці достовірності задекларованої вартості товарів.
Уявити страшно, як українські митники перевірятимуть ціни мільйонів дешевих китайських виробів, які плазуватимуть на українські ринки, шкода їх стає. А вони такі з’являться, бо Віктор та Ху пообіцялися підняти в недалекому майбутньому товарний обмін між двома країнами до 10 мільярдів доларів.
Неважко здогадатися, за чий рахунок це буде досягнуто. Виробів із написом Made in China в Україні, хоч греблю гати, зате виробів з написом «Зроблено в Україні» - не вистачає, і що ми можемо експортувати в Китай?
До речі висота Віктора Януковича – 1 92 см, Ху Цзіньтао – 1 68 см.
Олександр ЯСЕНЧУК[b[/size



Теги:Ху Цзіньтао, китай, Янукович


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Льовочкін взагалі-то Сергій
avatar
2
Дякую
avatar