реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Хто підніме Ніжин?

20 та 21 травня відбулися зустрічі з виборцями кандидатів на посаду Ніжинського міського голови. Горожани розглядають 25 травня як поворотну дату до встановлення нормального стану управління громадою.

Представники асоціації «Об’єднання підприємців Ніжинщини» взяли у них участь, звернувшись до претендентів з пропозиціями. Суть їх полягає у тому, що не залежно від того, хто переможе, слід об’єднатися з іншими найбільш рейтинговими кандидатами в єдину команду, яка працюватиме на розвиток міста. Адже окремо кожен з кандидатів не набере більшості голосів, тому не зможе представляти інтереси всієї громади. Об’єднавшись – така більшість буде. Тому новообраний міський голова, підключивши до управління містом вчорашніх суперників, дійсно зможе розраховувати на підтримку ніжинців.

20 травня на збори у Ніжинському будинку культури прибули всі семеро кандидатів: Олександр Безпалий, Володимир Другаков, В’ячеслав Івашин, Валерій Салогуб, Анатолій Лінник, Рустам Насібов, Андрій Філь. Спочатку було надано слово кандидатам для ознайомлення виборців з програмою кожного, а потім - час для запитань. Аналогічним чином збори продовжилися наступного дня у клубі залізничників. Однак з різних причин не були присутніми В.Другаков, В.Івашин, О.Безпалий .

Рустам Насібов і Олександр Безпалий обмежилися своєю біографію. Виступи ж Анатолія Лінника, В’ячеслава Івашина, Володимира Другакова, Валерія Салогуба, Олександра Філя були конструктивнішими - вони докладно ознайомили виборців зі своїми програмами, планами на майбутнє.

Загалом кандидати, попри різний рівень досвіду і здібностей кожного, однаково бачать проблеми ніжинців, такі як: високий рівень безробіття, корупція, незадовільна робота комунальних підприємств, дефіцит дошкільних навчальних закладів, а також способи їх подолання: шляхом створення інвестиційного клімату і нових робочих місць, налагодження прозорої роботи органів влади і комунальних підприємств, залучення у місто необхідних спеціалістів. Це свідчить про наявність у кандидатів єдиної мети - розвивати місто разом з громадою, а тому є реальною можливість об’єднання їхніх зусиль після виборів.

Микола НАУМЕНКО



Теги:Асоціація підприємців Ніжинщини, вибори міського голови, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar