реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Хто на Чернігівщині наймиліший?

Вже кілька років, починаючи з 2006 року, проект "Чернігівський монітор" проводить власне щорічне дослідження "Найвпливовіші люди Чернігівщини". Як і у минулих роках, ми запропонували громадськості Чернігівщини визначити найбільш впливових людей нашої області.
Цього року представники мас-медіа та громадськості визначалися із "п'ятіркою" найбільш впливових людей Чернігівщини, та назвали, хто заслуговує таких номінації, як "Відкриття 2009 року", "Аутсайдер року" та "Політичний довгожитель".
Всього в опитуванні взяли участь 346 осіб. Найбільш впливовими політиками Чернігівщини були названі (надається в порядку зменшення голосів):
1. Хоменко Володимир Миколайович, голова Чернігівської обласної державної адміністрації
2. Дубіль Валерій Олександрович, народний депутат України
3. Соколов Олександр Володимирович, міський голова Чернігова
4. Волков Олександр Михайлович, президент Інституту політичного аналізу і соціального прогнозу
5. Романова Наталія Андріївна, голова Чернігівської обласної ради.
В номінації "Відкриття року" найбільше голосів отримала Романова Ганна Анатоліївна, керівник ГО "Громадська думка". В цій номінації також були відзначені прокурор Чернігівської області Сергій Сергійович Мірошниченко та секретар Ніжинської міської ради Баранков Олег Григорович.
В номінації "Аутсайдер року" найбільше голосів отримав Приходько Володимир Валентинович, екс-керівник апарату чернігівської обласної державної адміністрації, голова обласної організації "Єдиний центр", також в цій номінації були згадані Лось Олександр Володимирович, екс в.о. першого заступника голови Чернігівської районної державної адміністрації та Обушний Олег Олексійович, заступник голови обласної ради.
В номінації "Політичний довгожитель" переміг Катеринчук Іван Петрович, начальник Управління МВС України в Чернігівській області, також в цій номінації були згадані депутат обласної ради Шаповал Петро Дмитрович та депутат Чернігівської міської ради Демшевський Віктор Федорович.

Проект "Чернігівський монітор" продовжить дослідження рейтингу чернігівських політиків і у 2010 році.




Теги:Волков О., Дубіль, Хоменко, Соколов О., Романова Н


Читайте також



Коментарі (0)
avatar