реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Хто міг покривати міліціонера-різника? Сліди до Демшевського?

Надходять відомості, що Ярошенко полював у борзнянських лісах із не останніми людьми України

Як на мене, ключиком до розкриття таємниці вічного міліціонера-різника з Чернігівщини, який, попри неодноразові порушення дисципліни, повертався на роботу у райвідділок, можуть бути два моменти.

Перший. Сергій Ярошенко був завзятим мисливцем. Місцеві розказують, що вдома у нього є велика колекція мисливської зброї, на левову частину якої у екс-майора нібито немає документів. Останні кілька днів від різних людей із Чернігівщини до мене надходять повідомлення, що полював Ярошенко у борзнянських лісах із не останніми людьми України.

Другий. У мене є припущення (і це, наголошую, лише припущення), що судді були такими лояльними до Ярошенка завдяки батьківським покровителям. Наївно приймати на віру свідчення колишнього начальника Борзнянського райвідділу Валерія Марафенка про те, що власник магазину має величезний вплив на судову систему. В районі – можливо, але не на рівні області.

Можливо, слід розглядати Федора Ярошенка як ланку бізнесу одного із впливових депутатів Чернігівської міськради. На ресурсі ДП "Інформаційно-ресурсний центр" можна знайти інформацію, що Федір Андрійович Ярошенко є керівником дочірнього підприємства "Борзнянська ремонтно-будівельна дільниця" ЗАТ "Чернігівоблбуд".

ЗАТ "Чернігівоблбуд", яке після 2011 року стало ПАТ "Чернігівоблбуд", очолює впливовий забудовник, депутат міськради від Партії регіонів одіозний Віктор Демшевський. Може, тут слід шукати пояснення постійних повернень в "органи"?

Ще раз наголошую: я наводжу лише припущення щодо причин такої вседозволеності нарешті підсудного Сергія Ярошенка. Тим паче, що у мережі вже з’явилася інформація про те, що його на найближчому засіданні суду можуть відпустити на підписку. Мовляв, може "потягти" за собою багато поважних людей.

МАКСИМ САВЧУК

Журналіст. Кореспондент ТВі
TVi



Теги:Корупція, борзнянський різник, віктор Демшевський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar