реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Хто і для чого "підставляє" керівника держави? Запит УНП

2 листопада 2011 року Президент України під час розширеного засідання уряду заявив: «Мені правоохоронні органи кажуть, що зараз йде скупка зброї і підготовка до збройних нападів на органи державної влади» і додав «Люди втратили страх і совість. Хто це організовує? Не ті, кому найважче живеться. Ті, кому найважче – вони мовчать, чекають, терплять».
Водночас у Міністерстві внутрішніх справ і Службі безпеки України фактично спростували цю заяву керівника держави, повідомивши про відсутність інформації про «підготовку до збройних нападів на органи державної влади».
Такими були повідомлення інформагентств.
УНП не радить ставитися до цього «непорозуміння» на владному олімпі як до простого кумедного курйозу.
Історія XX століття вчить нас, що спроба ввести в оману або налякати керівника держави байками про «збройні напади», має загрозу для демократії, прав людини і життя керівника держави. Згадайте, наприклад, провокацію підпалу рейхстагу у 1933 році, коли нацистам треба було знищити політичних опонентів і встановити тоталітарний режим. Таких прикладів багато.
УНП вимагає від Президента України, Верховної Ради, Генеральної прокуратури з’ясувати та викрити тих, хто і з якою метою організував цю «спецоперацію».

Чернігівська обласна організація Української народної партії


P.S. Вже багато років зброю дійсно скуповують заможні люди для захисту свого майна, коштів і життя від злочинців та «Робін Гудів» із пограбованих верств зубожілого населення. Але це не новина.





Коментарі (0)
avatar