реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Хто є русскій чєлавєк

Це безвідносний текст. Давно хотів. Погано розумію тих, хто щиро обурюється: "Росія воює з дитсадками! Росія воює з театрами! Росія воює з мирними людьми! Це верх цинізму! Ганьба!". Ну, і так далі. Це пишуть люди, котрі досі не зрозуміли, кто есть русский человек. Або бурят із російським паспортом, один хер.

Я теж не завжди знав, що вони всі такі. Коли в школі вчився, наприклад. У російській. І то до 10 класу, бо потім почав читати більше правильних публікацій, перестройка ж. Тоді й зрозумів, чому в школі підсвідомо не тягнуло читати нічого російського, хіба ото "Буратіно" там чи детективи про міліцію, та й ті було не дістати, "Острів скарбів" перечитував.

Потім в університеті правильна компанія. В 1990-тому в Чернігові правильний керівник практики. Далі правильне середовище.

Словом, воюють русские з ЗСУ та добробатами. Всіх інших вони тупо знищують, бо хочуть і можуть. Їм пох, дитсадок чи підшипниковий завод, бібліотека чи храм, склад памперсів чи панельний житловий будинок. Вони вбивають, крадуть і калічать від створення світу. Не від 1917 року. І я безсилий тут щось зробити. Весь світ безсилий.

Андрій КОКОТЮХА



Теги:російсько - українська війна, Андрій Кокотюха, російська натура


Читайте також



Коментарі (0)
avatar