реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Хроніки Широкої війни: Славутич - це Україна!

Сьогодні окупанти зайшли у Славутич. Його, як я розумію, ніхто й не обороняв. Щоправда, пару днів тому наступаючих на Славутич росіян добре потовкли в районі Пакуля, аж притарабанили у Дніпровське (там наша амбулаторія) купу своїх поранених. Славутич і не становить стратегічної цінності для воєнних дій, але загарбникам треба хоч якийсь успіх, бо не можуть взяти навіть обложеного Чернігова. Рашисти викрали міського голову Юрія Фомічова, а в центрі міста проходив мітинг "Славутич- це Україна!". Росіяни стріляли в повітря, але українців це не налякало.
В одному з приміських сіл, куди прилітали російські снаряди, стали розказувати, мовляв, снаряди не розірвались, бо па одному з них начебто знайшли напис "Чем могли..."- так, мовляв, і допомогли. Товариш на моє прохання обдивився ті болванки - по-перше, стирчать просто болванки, на які і кріпляться вибухаючі снаряди, вони й вибухнули і поранили трьох людей. А по-друге, жодного напису не знайдено, крім серійних номерів випуску.
Проте сама чутка спрямована на розділення росіян на поганих і хороших. Так це ще ж не закінчилася війна!
Мєдвєдєв на Росії, кажуть, виступив, що рішення про війну ухвалив особисто Путін - це вже починається звалювання вини на одного Путіна, щоб вигородити інших.
Не вийде, бо, скажімо, в Чернігові пійманий російський пілот Красноярцев разом зі своїм подєльником, який загинув при падінні збитого літака, Колокольцевим, бомбив мирних людей свідомо і наяву. Більше того - на допиті він зізнався, що коли впав на хату в передмісті Чернігова, український дядько вимагав:"Русскій, виходь!" і з пістолета Макарова росіянин застрелив мирного українського дядька, хату якого ще й пошкодив. Зараз з'явилась версія, що наш дядько гнався за росіянином з вилами. В усякому разі прізвище російського вбивці не Путін, а Красноярцев.
Тож припинімо шукати серед нації загарбників і мародерів "хороших русскіх"! Відповідати мають усі, як відповідали всі німці за злочини гітлерівського режиму.

Василь Чепурний
Фото мітингу у Славутичі 26 березня 9.10, джерело - міська рада Славутича.






Теги:Славутич, широка війна, агресія Росії, Путін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar