реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Хроніки російського бунту

Колони російських бандитів із приватної військової компанії "Вагнер" уже за 400 кілометрів від Москви. Путін, як і всі російські диктатори, від Івана Грозного починаючи, втік із Москви. Під Москвою перекриті дороги, риють окопи... Ага, Кієв за трі дня!

Війська Прігожіна безборонно взяли Воронеж, біля якого 180 російських солдат здалися без бою. Тепер у нього під контролем два великі міста - Ростов і Воронеж. В останньому - пожежа на нафтобазі: урядові війська побачили там вагнерівців і скинули якусь вибухівку. Дійсно сталося - бомблять Воронеж самі росіяни!

Прігожін заявив про збиття трьох вертольотів та одного літака, з яких обстрілювали заколотників.

Кадиров заявив про готовність виступити на боці Путіна, але його грізні заяви годяться тільки для Тік-Току. Проте, якщо зіткнення чеченців з росіянами станеться - буде ще одним ударом дл розпаду Росії.

Тим часом у штабі Південного військового округу у Ростові пролунали, як міінімум, два вибухи, після чого була перестрілка. Наразі невідомі причини і учасники.

Ходорковській підтримав Прігожіна, Ксєнія Собчак запереживала за "нашіх мальчіков". Тобто вся російська опозиція гівна варта...

Тим часом російський бунт розгорається - слідкуємо з неослабним українським інтересом...

Василь АВДІЙ



Теги:російський бунт, розпад Росії, Прігожін, режим Путіна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar