реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: знову йдуть танки РФ

Росія продовжує обстрілювати українських прикордонників. Якщо не війна - тоді що? Один прикордонник загинув, 4 - поранено. З російської території зайшла колона бронетехніки з російськими прапорами - якщо це не війна, тоді що? Наприклад, у Красний луч сьогодні в'їхала колона з 19 російських танків, 6 БТРів, 4 ГРАДів і десь біля 200 російських військових. Що там казали Коваль і Литвин про вогневий захист кордону?! Два батальйони чеченських найманців у Ростові на Дону чекають команди висуватися в Україну. Якщо це не війна - то що? Терористи у Горлівці, де командування бойовиками перебрав на себе Ігор Бєзлєр (Бєс), висунули ультиматум, у разі порушення якого погрожують розстріляти заручників та підірвати хімічні заводи у регіоні. Якщо не війна - то що? Зараз українські військові визволяють від російських окупантів Дебальцево і тоді відкривається можливість перерізати щлях між окупованими Донецьком та Луганськом. Стріляють у Первомайську і в Горлівці. Якщо це не війна - тоді що?



Теги:Дебальцево, російсько- українська війна, російські терористи, Ігор Бєзлєр


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Автор, я не против, что Россия поставляет оружие и солдат. Но откуда ты знаешь, что эта техника и солдаты приехали сегодня, а не 10 дней назад? Нафига нагнетать?? или тебе охота дескредетировать нашу армию? Или если охота тебе так воевать с Россией ты в АТО сперва поучавствуй и поймешь, что такое война, а после уже иди воевать хоть с Россией, хоть с кем...

Слава МИРУ на всей Земле!
avatar
2
від автора - я би з радістю не нагнітав. Але повідомлення з фото сьогоднішні від людей, які бачили пересування. Хочеш - посилання дам. Слава Україні!
avatar