реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: жорстокі бої перед обіцяним припиненням вогню

В останні години перед 0 годин 15 лютого, коли згідно мінських домовленостей Україна і Росія мають припинити вогонь,бої йдуть особливо жорсткі.

Росіяни не перестають бити по Дебальцевому - до речі, батьківщині Володимира Сосюри.Але дорога, що не дає замкнути Дебальцівський котел - під контролем українських військ. Так бажаного Путіну оточення українських військ не вийшло...

Полк особливого призначення "Азов" заявляє про знищення колони бронетехніки бойовиків неподалік Широкино Донецької області. “Зараз в околицях селища догорає ворожа техніка. Підходи до міста усипані трупами ворогів”, – говориться в повідомленні українських бійців. Бійці полку “Азов” з побратимами з інших підрозділів ведуть запеклі нічні бої. “З нашого боку за станом на 19:00 близько двох десятків поранених, чотири з яких перебувають у важкому стані, вони евакуйовані з поля бою. Їм надається медична допомога”, – повідомили в полку.

гідно радіоперехоплень росіян стало відомо про втрату п’яти одиниць реактивної артилерії 79-ї артилерійської бригади, що має постійне місто дислокації у Твері (Західний військовий округ РФ). Про це Патріоти України повідомляють з посиланням на блогера Олега Ярчука.

Разом з потужною зброєю загинуло дев’ять та поранено 17 російських артилеристів, які долучилися до семи тисяч загиблих та п’яти з лишнім тисяч поранених російських військовослужбовців на Донбасі.

Нагадаємо, що за пів року неоголошеної війни в Україні Росія понесла втрати що перевищують втрати в Афганістані.

79-та гвардійська реактивна артилерійська Новозибківська краснознаменная орденів Суворова і Олександра Невського бригада переважно озброєна реактивними системами залпового вогню «Смерч». Саме ця частина неодноразово демонструвала свою потужну зброю на Красній площі Москви, під час військових парадів.

Сьогодні вночі в Іловайську ракетним ударом високої потужності було накрите місце вивантаження підрозділів 268-ї артилерійської бригади ЗВО і і 95-ї окремої бригади управління ЗВО ЗС Росії. Про це в своєму блозі повідомив Олег Ярчук, передає Главред.

"Р-н н.п. Іловайськ Місце первинної вивантаження підрозділів 268-ї гв. Артилерійської бригади ЗВО (* ЗВО, Пушкін) і 95-я обру (* окрема бригада управління, ЗВО, Горелово) накрите ракетним ударом великої потужності. Повна детонація боєзапасу. Поранені і виживші поки не виявлені. Втрати к.с. і техніки уточнюються "говориться в донесенні російських військових вищестоящому командуванню.



Теги:Припинення вогню, Дебальцеве, Іловайськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Новости радуют если это правда.
avatar