реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: вибухнув черговий російський "гумконвой"

Луганчанин, керівник організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов пише з приводу яскравої заграви та вибухів в районі фабрики "Лутри" в Луганську.

"Сьогодні, в період з 7 до 8 ранку, на територію фабрики "Лутри", де розташовані склади з боєприпасами військових підрозділів "ЛНР", заїхало на розвантаження більше 30 великих тентованих машин з черговим "гуманітарним" вантажем з Росії.

За дивним збігом обставин, як і в аналогічному випадку в Донецьку,"консерви"для систем РЗВ "Град" та "Смерч" вибухнули приблизно о 20.00, внаслідок необережного поводження з відкритим вогнем. Скоріше за все, ми знову маємо справу з недопалком.

"Ватники" , Мінздрав неодноразово попереджав , що куріння, особливо поблизу складів з макаронами та консервами"Град", шкідливе для вашого здоровля".

Іронія луганчанина зрозуміла, як і брехня російського президента та його гавкаючих (у прямому смислі) журналістів. Чомусь пригадалося, що і в Чернігові є редактор, який любить з-за спини гавкати (це не порівняння - це буквально). І він також чомусь любить Росію - мо" це пошесть така, що має симптомом гавкання?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:гумконвой, ЛНР, Дмитро Снєгирьов, російсько- українська війна, Луганськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar