реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: росіяни, яких нема, поїдуть додому в трунах

Бійці Українського опору відзвітували про комплекс успішних операцій, проведених ними на окупованих територіях Донбасу з 13 по 15 жовтня 2016 року.

«Найбільш ефективна операція проведена в ніч на 15 жовтня в районі н.п. Сокільники. У казармі бойовиків трапилася печалька... Щось в неї потрапило, хтось із росіян ( «іхтамнет» ..., ага, щас) поїде в Ростов в дерев'яному макінтоші. Ми не просто так вийшли так близько до «нуля» і саме на цю казарму - а не треба було стріляти по нашим хлопцям у Станиці Луганській!» - повідомили вони на одній зі своїх сторінок в соцмережах.

До цього, кажуть, була невелика «розминка» - скидання листівок над окупованими Ровеньками і Антрацитом з привітаннями до Дня захисника України. Також скидання було проведено навіть над самою «столицею ЛНР» - Луганськом 15 жовтня. За їх словами, погода в той день була прекрасною.

Нагадаємо, українські партизани влаштували чергову диверсію на окупованих територіях. Вони скинули тисячі листівок з проукраїнським поздоровленням з Покровою населення в Донецьку і Горлівці.

Президент України Петро Порошенко на полігоні в Чугуєві (Харківська обл.) вручив представникам військових підрозділів Збройних сил України сертифікати відповідності на військову техніку і озброєння.

"Перелік озброєння і військової техніки, яка зараз передається у війська, включає бойову і транспортну авіацію, ракетно-артилерійське озброєння, танки, бойові машини піхоти, нові вантажні автомобілі та багато чого іншого. Вже є нові українські міномети 80 і 120-міліметрові", – сказав Порошенко, виступаючи під час передачі озброєння і військової техніки, особового складу ЗСУ в Чугуєві в суботу.

"Така публічна і відкрита передача модернізованих і нових зразків військової техніки, озброєння, їх негайне відправлення в район проведення АТО стала вже добре відомою традицією. І я підкреслюю: ми будемо постійно продовжувати її", – сказав Порошенко.



Теги:нове озброєння, Станиця Луганська, Чугуїв, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar