реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Путін стане невиїзним

Президент РФ Володимир Путін стане нев'їзним до більшості країн світу. У цьому впевнений російський фінансист і блогер Слава Рабинович. "Після доповіді сера Оуена, вчорашніх коментарів Мінфіну США і фільму ВВС у праймтайм, Путін став невиїзним і нев'їзним до більшості країн світу", - написав він на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Мова йде про рішення суду у Великобританії, який визнав Путіна, йомвірно, причетним до вбивства російськими ефесбешниками свого колеги Литвиненка, який виступив проти Путіна.

Бі-Бі-Сі цілком випадково показало фільм про корупцію Путіна і його мільярди. А Мінфін США синхронно заявив про корупцію російського лідера.

Між тим, у Динири- Линири продовжується протистояння між Захарченком та Плотницьким, а російські куратори намагаються їх втримати від вбивств один одного.

Від початку 2016 року жодного натяку на виконання мінських домовленостей не спостерігають на позиціях в Опитному біля Донецька. Бойовики щодня атакують сили АТО на цьому напрямку.

Лише з настанням морозів і випадінням снігу активність терористів дещо знизилася. Вони побоюються залишати сліди, тож за нейтральну територію заходять рідше.

Оборону в околицях Донецького аеропорту тримають 93-тя та 81-ша "кіборгські" бригади. Кулі залітають і в саме село. Кілька з них нещодавно влучили в машину українських військових. Кулі буквально прошили кабіну. Завдяки щасливому збігові обставин у ній в ту мить нікого не було.

Щодня в штабі АТО повідомляють про десятки обстрілів, які терористи ведуть по позиціях військових. Так, 24 січня бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, 23 січня - 38 разів, 22 січня – 17 разів. Вони застосовують 82-мм та 120-мм міномети, гранатомети, зенітні установки та озброєння БМП.

Особливо зухвалим актом став навмисний обстріл 16 січня автомобіля Спеціальної Моніторингової Місії (СММ) ОБСЄ. МЗС України у своїй заяві поклало всю відповідальність за ситуацію на Донбасі на Росії, яка ретельно керує діями бойовиків.

Герой України, народний депутат Надія Савченко продовжує голодування, а російський суд відкидає всі докази її непричетності до вбивства російських журналістів. Надія Савченко готується перейти до сухого голодування, що може привести її до смерті.



Теги:Надія Савченко, Слава Рабинович, АТО, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar