реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: наші рушили на Донецьк

Під Волновахою на Донеччині загинули від 13 до 16 наших військових з Волині. Російські терористи показово вбивали наших хлопців. Чому контрактники стали на обочині траси, не виставили патрулів, не від'їхали на ніч в лісополосу - не відомо. Не випадково порушена справа не тільки про тероризм, але й про халатність керівництва.

На Волині оголошено дводенний траур.

Речник антитерористичної операції української влади каже, що за минулу добу війська не допустили спроби прориву кільця оточення АТО на півночі та ліквідували загін озброєних сепаратистів поблизу Рубіжного.

Владислав Селезньов каже, що це була "банда бойовиків з Луганська, російські найманці, які останнім часом дислокувались в місті Антрацит".

"Втрати бойовиків під час бою складають до 20 вбитими та біля 30 поранених. За інформацією джерел морги Лисичанська та Северодонецька забиті трупами бандитів. На жаль українська армія понесла втрати. Під час операції загинули 2 та поранено 7 українських військовослужбовців", - написав пан Селезньов у Facebook.

У четвер прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звинуватив Росію в погіршенні ситуації в країні після того, як внаслідок нападу на блокпост в Донецькій області загинули щонайменше 16 українських солдатів.

Батальйон "Донбас" взяв під контроль ще один район Донеччини. "Вирушаємо на Донецьк" - написав командир батальйону Семен Семенченко, після чого російські терорсти і напали на наших бійців біля села Карлівка Мар'їнського району.

"Поранено 50% особового складу, багато втратили чимало крові. Поранених вивезли на армійський блокпост м. Красноармійська", - сказано в повідомленні пана Семенченка.
"До місця битви с. Карлівка Донецької області підійшов БТР сепаратистів, підтягнулися крупнокаліберні кулемети, закидають гранатами. За 15 км в бік Красноармійська стоїть український армійський блок-пост з 4 БТРами. Дайте... БТР!", - описував Семен Семенченко початок зіткнення.

Пізніше пан Семенченко написав, що основна маса бійців батальйону прорвалася, однак деякі з них залишаються в оточенні і засіли в будівлі.
"У бійців закінчуються патрони. Підійти до них немає можливості - працюють снайпери. Потрібен БТР , щоб під'їхати до будівлі і вивезти хлопців", - написав він.



Теги:російсько- українська війна, Карлівка, АТО, донбас, Донецьк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar