реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Крим без свята Св.Духа

Вперше за багато років Крим не святкує післязавтра день Святого Духа - другий день Святої Тройці. Адже це в Україні другий день Трійці і Пасхи є святом, а в Росії - будний день. А Крим, як відомо, примусово живе за російськими окупаційними законами. Дивна Росія: хвалиться православієм, а день Святого Духа не святкує...

В той же час все більше кримчан - студентів хочуть здавати випускні екзамени українською мовою.

Інавгурація українського Президента не зупинила озвірілих російських терористів. Так від поранення помер льотчик літака Ан-30, що проводив аерофотозйомку Слов'янська.

Сьогодні ж терористи для чогось захопили дамбу водосховища і стали скидати воду - якщо скинуть всю, 6 сіл будуть затоплені.

Сьогодні в центрі Донецька застрелили помічника лідера донецьких терористів Максима Пушилина. Як повідомляє Новости Донбасса в Twitter, був розстріляний Максим Петрухін. Попередня версія - внутрішні розборки. Правильно: хай понищать один одного - нашим правоохоронцям буде менше роботи.

6 червня невідомі особи в камуфляжному одязі, в масках на обличчях та з автоматичною зброєю, напали на склади вибухових матеріалів державного підприємства науково-виробничого об’єднання «Павлоградський хімзавод», які розташовані на околиці міста Амвросіївки.

Під час нападу охоронців складів було обеззброєно та підпалено складські приміщення, в яких знаходилось 40 тон вибухової речовини – амоніт, яка повністю знищена вогнем



Теги:Донецьк, російсько- українська війна, російські терористи, Пушілін, Крим


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А у них не Святий дух діє, а дух алкоголізму, наркоманії, більшовизму, фашизму, імперіалізму, куріння атеїзму тощо. І звичайно, що Комуністична КГБ-славна церква на чолі з мафіархом Кирилом є не православна, а богом своїм визнає таргана Путіна, який до речі, є відлученим від православної церкви разом з мафіархом Кирилом.
avatar
2
Так у них Ан-32 перевозил гуманитарный груз или проводил аерофотосьемку? Если таки второе, то тем более предурковатых генералов, отдавших такой приказ надо отдать под суд. Сколько можно наступать на одни и те же грабли? Почему не купить и не задействовать для целей разведки беспилотники? Им что, не жалко жизней летчиков?
avatar