реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Гіві - всьо!

Командир батальйону російських терористів "Сомалі" Михайло Толстих, відомий як "Гіві", загинув в результаті "теракту". Про це з посиланням на представника "міноборони "ДНР" повідомляє РИА Новости, передає УНН.

Кличку він взяв, начебто, на честь діда - грузина, хоча це може бути й звичайною російською брехнею. Родом з Іловайська. Перед війною працював охоронцем у супермаркеті. Відзначився участю в окупації Слов'янська, допитах та знущаннях над полоненими українськими військовими.

"Імовірно - влучання снаряда РПО "Джміль", - йдеться у повідомленні Стрєлкова на його сторінці ВКонтакте. Стрєлкову - справжнє прізвище Гіркінд - також треба приготуватися до походу в пекло слідом за своїми дружками - Моторолою та Гіві.

Політолог Олександр Палій: "Чимало з банди Гіві кляли його за те, що він послав їх на заріз під Авдіївкою. Але щось підозріло масово це стається у "новоросів", більше схоже на зачистку Кремлем перед політичними рішеннями".

Нагадаємо, що нещодавно раптово помер один із лідерів російської окупації Донбасу, громадянин Російської Федерації Болотов. Також раптово померли кілька генералів, які безпосередньо займалися окупацією Криму.



Теги:Сомалі, Іловайськ, російсько- українська війна, Гіві


Читайте також



Коментарі (0)
avatar