реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: до Порошенка прийде "Донбас"

Продовження так званого перемир'я, під час якого не стріляє тільки українська сторона, а російська вбиває наших солдат, певно, викликане так званим ультиматумом ЕС Путіну: припинити вогонь до 30 червня.

Дивна вимога - а 28, 29 вбивати українців можна? Зрештою, Петро Порошенко, йдучи у фарватері європейської політики, також продовжив заборону українським силовикам наступати. Можна тільки відстрілюватися, спостерігаючи, як російські бойовики перегруповуються, зміцнюються і завозять нову важку техніку з Росії.

Тому командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що частина підрозділу в неділю прийде до Адміністрації Президента "подивитися йому в очі".

За час так званого перемир'я вбито 20 наших хлопців, бойовики обстрілюють наші позиції з мінометів. Захоплений нашими танк бойовиків виявився російським - що означає: через кордон продовжує шурувати російська смертоносна техніка. А пан Литвин досі керує і міністр оборони Коваль каже - покажіть мені де той танк і ми його знищимо...

Тим часом у захопленого російськими бойовиками голови луганської "Просвіти" Володимира Семистяги, який сидить у підвалі захопленого СБУ, відбирають квартиру. Літній чоловік без ліків не проживе довго - він недавно пережив інфаркт.



Теги:Просвіта, Луганськ, російсько- українська війна, перемир'я


Читайте також



Коментарі (0)
avatar