реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бойовики ДНР тікають і просяться в АТО

Від російських терористів учора звільнені два міста - Мар'їнка і Курахово, що знаходяться під Донецьком. Бойовики повтікали, побачивши українські війська. У Красному Лимані затримано лідера місцевих сепаратистів.

Група терористів під Донецьком на блокпосту українських військових попросилася приєднатися до бійців антитерористичної операції

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав журналіст Андрій Булгар, передає Еспресо.TV.

"На один із блокпостів наших силовиків під Донецьком вийшла група з дев'яти осіб. Всі зі зброєю. Вийшли з піднятими руками. Підтвердили, що вони з місцевих бойовиків "ДНР". Зброю здавати відмовилися. Попросилися приєднатися до АТО. За їхніми словами, свавілля російських найманців переповнило "чашу терпіння", - написав Булгар.

Видно, джерела фінансування терористів наша СБУ поступово таки перекриває - бойовики змусили шахтарів шахит "Прогрес" розписатися у відомостях на зарплату, не видавши зарплати. Вона пішла на потреби т.зв. ДНР. Це додасть, звісно, любові до бойовиків.

У Слов'янську затримали "народного мера" Пономарьова - затримали свої ж. Тепер його мати просить звільнити. А трупи бойовиків у місті заривають під парканом, прямо на вулиці.

В Артемівську російські терористи залишили приміщення прокуратури, в якому був їх штаб. Проте у Сніжному концентрується все більше бойовиків при мовчазному потуранні керівника Державної прикордонної служби Миколи Литвина, вояки якого просто залишили кілька пунктів пропуску. І штурмувати не треба...

В окупованій Євпаторії влада закликала вивісити мешканців російські прапори на 12 червня - День незалежності Росії. Незалежності від кого?



Теги:Артемівськ, російсько- українська війна, Слов'янськ, Сніжне, Євпаторія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar