реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бій за аеропорт триває

Не дочекавшись дозволу на відхід, псковські десантники почали без команди відступати з Донецького аеропорту. Частина з них забігла на мінне поле, передають Патріоти України.

«Р-н н.п. Донецьк, аеропорт. Підрозділи 234-о десантно-штурмового полку 76-й ДШД повторно накриті щільним вогнем артилерії ЗСУ і почали самовільний відхід углиб атакуючих побудов. Втрати л \ с уточнюються. На її місце висуваються підрозділи 5-ї окремої танкової бригади 36-й ОФ ВВО», – повідомляє дані перехоплення донесень російських окупантів блогер Олег Ярчук.

Частина десантників забрела на мінне поле, раніше облаштоване «кіборгами». «Р-н н.п. Донецьк, аеропорт підрозділи 175-ї окремої розвідувальної роти 76-ДШД при виконанні бойового завдання потрапили в зони, де раніше не здетонували частини мінного поля. Були виявлені і обстріляні з великокаліберних кулеметів. Зв’язок з підрозділом обірвалося», – цитує блогер перехоплений донесення. Швидше за все, окупанти загинули.

Крім того, інформація про захоплення аеропорту окупантами і місцевими терористами, раніше поширена російськими ЗМІ, не підтверджується. «Інформація від бойового командира, що перебуває зараз в ДАП …” Бомблять. Але ми не здаємося. І не здамося. Судячи по бою – маємо справу з росіянами. Сепари так точно стріляти не вміють. Принаймні, раніше у них так точно не виходило, навіть у Пореченкова. У хлопців настрій хороший, бойовий. Рвуться в атаку, аеропорт і позиції не віддамо. Чи не дочекаються. Заспокой інтернет-населення, в реальному житті і в реальному бою все не так безнадійно, як в прес-релізах і на Фейсбук. Бути добру! Повернемося з перемогою! А. К. “Робіть висновки, Брати і Сестри. І тримайте кулаки за своїх Захисників. Добру – бути! », – Повідомив волонтер Олексій Мочанов.

«Наші відбили пожежне депо аеропорту. Захарченко в люті від того, що російські окупанти ніяк не можуть взяти ДАП, кричить і біситься від того, що чергові його хвалькуваті обіцянки в жопі… Інфа від офіцера з Карлівки. Наказ з Генштабу тримати АП, незважаючи ні на що. Зняті будь-які обмеження для ЗС », – уточнює координатор груп конструкторів українських безпілотників Алекс Нойт.

У штабі АТО також підтвердили, що, незважаючи на жорстокі бої, «кіборги» утримують контроль над аеропортом.



Теги:псковські десантники, АТО, російсько- українська війна, Донецький аеропорт, тероризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar