реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Хотів заробити на цвинтарних парканах...

Прокуратурою м.Чернігова забезпечено процесуальне керівництво розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у кримінальному провадженні про зловживання службовим становищем та службове підроблення. Дані злочини скоїв директор приватної фірми, яка виконувала роботи за договором підряду з управлінням комунального господарства Чернігівської міської ради.

Приватне підприємство огороджувало парканом два чернігівських кладовища. Як встановило слідство, загальна вартість монтажно-будівельних робіт та інших витрат підрядника склала трохи більше ніж 180 тисяч гривень. Але керівник даного підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, вніс до акту приймання виконаних будівельних робіт завідомо неправдиву інформацію про вартість щитів паркану, їх фактично встановлену кількість і обсяг зробленого, через що вартість робіт збільшилась на суму понад 55 тис. грн. Одержавши з міського бюджету оплату на рахунок підприємства, директор «зайві» кошти присвоїв.

Після викриття підозрюваний визнав свою вину та добровільно відшкодував Управлінню ЖКГ Чернігівської міської ради завдані збитки. У зв’язку з цим суд визначив йому покарання у 3 роки обмеження волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчою діяльністю строком на 1 рік 6 місяців з іспитовим терміном в 1 рік.

Прес-служба прокуратури м.Чернігова



Теги:Чернігів, кладовище, прокуратура Чернігова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar