реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Хомчак проти Тарана

Головнокомандувач ЗСУ Хомчак і міністр оборони Таран судяться, не розмовляють і здають один одного в ДБР та СБУ: війна через контракти Іл-76, закупівлі систем "Дзвін", "Фортеця", через медицину та інший військовий бізнес

Україна показала всьому світу розвал в управлінні армією і нездатність військових керівників та Верховного Головнокомандувача Володимира Зеленського компетентно керувати обороною країни під час війни. У це важко повірити, але вперше в історії командування ЗСУ через суд відмовляється виконувати цілу серію наказів міністра оборони Андрія Тарана!

Відповідно до судових реєстрів, діючі керівники армії головнокомандуючий ЗСУ Руслан Хомчак, начальник Генштабу Сергій Корнійчук, екс-командуючий Медицинськими силами Ігор Хоменко і командуючий Повітряними силами Сергій Дроздов подали в суди проти міністра оборони Андрія Тарана. Офіс президента і сам Володимир Зеленський нездатні вирішити конфлікт і безпорадно спостерігають за ним уже багато місяців.

Та й це далеко не найбільш шокуюче. За даними Цензор.НЕТ, по матеріалах міністра оборони Державне бюро розслідувань відкрило серію кримінальних справ проти командування ЗСУ, розслідує комерційну діяльність військової авіації, держзакупівлі на мільярди гривень, які мають ознаки корупції чи некомпетентності.

Юрій БУТУСОВ, "Цензор НЕТ"



Теги:Юрій Бутусов, Корупція, ЗСУ, Хомчак, команда зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar