реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Харків вибирає Гепу, а столиця нарешті буде нормальною

Підсумки виборів (за даними екзит-полів) показують картину політичних настроїв у містах України, які й вирішують, власне, долю України. Бо її ніколи не вирішували обласні ради.

Отже, у Києві на виборах до Київради перемагає "БПП Солідарність" з 28,3%, у "Самопомочі" 10,3%, у ВО «Батьківщина» 10,1%, у ВО «Свобода» 9,7%, у партії «Єдність» - 8,5%. Уявляєте, нарешті тут ми не бачимо ні комуністів, ні регіоналів - всі ці "Оппоблоки" та "Нашкраї"... Столиця оздоровилася! Хоч і ціною майданів...

В Дніпропетровську, що по-своєму став другою столицею України, також ситуація не погана - лідирує "УКРОП" з 31, 7 відсотка голосів. Щоправда, "Окупаційний блок" має майже стільки - 30 відсотків. Але на виборах міського голови лідирує Борис Філатов, а регіонал Вілкул - на другому місці. Якась "Громадська сила" має там 9 відсотків, блок Порошенка "Солідарність" всього трохи більше 7, "Самопоміч" та "Батьківщина" - по 4 з гаком, тобто на грані проходження.

У Харкові за партію "Відродження" (регіонали) на виборах до Харківської міськради проголосували 51,3%, за Об’єднання "Самопоміч" – 16,4%, за "Солідарність" – 6,9%, "Наш край" – 4,5%, ВО "Батьківщина" – 3,4%. І перемагає в першому турі Кернес - сепаратист і відвертий ненависник України. Його перемога - заслуга всіх проукраїнських партій, які не висунули достойного конкурента, а все якихось нікому невідомих людей.

У Запоріжжі за партію «Опозиційний блок» на виборах до Запорізької міської ради проголосували - 26,8%, за «УКРОП» - 12%, за БПП – 11,1%, за «Самопоміч» - 9,1%, за «Нову політику» – 8,8%, за «Батьківщину» – 7%, за «Наш край» – 6,8%, за партію «Свобода» - 4,3%, за Радикальну партію Олега Ляшка – 3,6%.


В Одесі лідирує партія Труханова "Довіряй по справах", яка, очевидно, не буде опозиційною до української державності, блок регіоналів набирає 13 відсотків, а партія Порошенка "Солідарність" матиме 20 відсотків місць. Разом і "Самопоміччю" вони зможуть контролювати більше 25 відсотків голосів.

Партія Петра Порошенка "Солідарність" заявила про відставки у держструктурах та чищення парторганізацій за підсумками виборів у Харкові та ряді інших міст. Пізно пити боржомі, Юрію Віталійовичу, коли печінка відпала! Де ви були, коли від "Солідарності" висували у Харкові голову ОДА Балуту і думали, що його з якогось дива виберуть? Де була ваша влада, що досі не посадила Кернеса і Добкіна - відвертих сепаратистів? Га, фейсбук- міністр Аваков?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:підсумки виборів, Дніпропетровськ, Київ, Запоріжжя, харків


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Как же жаба давит всех бандерлогов, что Харьков выбрал своего Мэра.
avatar
2
Добре, що в Києві без регіоналів, але поки з нами Сволота ні фіга ми не оздоровилися, а в Харкові черговий раз барани вибрали собі цапа(тобто казла).
avatar
3
Да, нарешти вы, придурки, полностью в дерьме - "оздоровились" на жидовских конфетках парашенка!
avatar
4
Да его тюрьма ждёт... А они его выбирают. Как мог Порох допустить преступника баллотироваться. Он что и себе такое решение готовит ?????
avatar
5
Добре, що харківські патріоти висунули нові обличча, пагано, що не змогли їх розкрутити. Гепа всеж не Допа і на сепаратизмі особливо не завсвітився. Потім, він незалежний кандидат, а значить буде тягнути труби і класти дороги, а не займатися питаннями оборони і безпеки, це Ок.
avatar