реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Хабарі продовжують брати

19 березня на площі Незалежності, вдень, біля адміністративної будівлі Бобровицької райдержадміністрації Чернігівської області, безпосередньо при отриманні хабаря в розмірі 1000 долларів США за погодження документів землеустрою, працівниками УСБУ в Чернігівській області був затриманий перший заступник голови Бобровицької РДА Ткаченко Іван Іванович.

В РДА він відповідав за взаємодію з правоохоронними органами, надзичайні ситуації та сільське господарство, курував деякі земельні питання.

Показовим є те, що рік тому на засіданні колегії Бобровицької РДА на якій були присутні Ткаченко, прокурор району Власко, заступник начальника РВ УМВС та інші, я зауважив, що в районі вже більше 5-ти років не було виявлено жодного хабарника чи корупціонера, а в сусідніх районах хабарників систематично виявляють. Бобровицький район виглядає острівцем "законності" в морі корупції...

Моя заява викликала негативну реакцію в присутніх на засіданні керівників, а депутат Чернігівської облради Чубовський заявив, що "хабарників не виявляють не тому, що погано працюють органи, а тому, що керівники в Бобровицькому районі дуже порядні люди..." Я не буду зловтішатися, але дуже сподіваюсь, що нова влада якнайшвидше очиститься від таких "порядних" керівників !

Голова Громадської ради при Бобровицькій РДА Євгеній ГРОБОВОЙ



Теги:Бобровиця, хабарі, нова влада, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar