реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Керівник чернігівського "Беркуту" причетний до побиття людей

Народний депутат, колишній заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль заявив сьогодні, що міністр внутрішніх справ Захарченко, керівники "Беркуту" в Криму, Полтавській, Чернігівській, Сумській, Луганській областях та місті Київ, начальник управління громадської безпеки м. Києва О. І. Мариненко та заступник начальника Управління громадської безпеки в Києві підполковник міліції С.В. Карандюк мають понести відповідальність за жорстоке побиття студентів на Євромайдані.

При цьому Геннадій Москаль заявив, що має на руках документи, які підтверджують інформацію про причетність цих керівників до побиття мирних людей.

Як заявив Москаль, такі факти були встановлені паралельним розслідуванням, яке проводила опозиція.
"Якщо не буде прийнято міри щодо Захарченка з боку вищого політичного керівництва держави, на нього буде подано у кримінальний суд в Гаазі", - заявив Москаль.

Також Москаль повідомив, що "ще до початку розгону шифрограмою під грифом "таємно" було надано наказ всім областям окрім Закарпатської та Івано-Франківської направити "Беркут" у розпорядження МВС. Не КМДА, не РНБО, а саме МВС".

Також він заявив, що розгін був спланований, а "беркутівцям" видали не гумові кийки, а пластикові, які значно більш небезпечні та "заборонені усіма конвенціями у світі".



Теги:Беркут, Гаазький трибунал, Геннадій Москаль, Майдан, міністр Захарченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar