реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівці пікетують УМВС і не розходяться

Після вечірнього мітингу на Красній площі чернігівці пішли пікетувати обласне управління міліції. Адже до 18 години був поставлений ультиматум начальнику УМВС в Чернігівській області О.Михайлику про відкликання чернігівського "Беркуту" з Києва і розблокування дороги на Київ.

Принаймні, друга вимога уже виконана, хоча О.Михайлик перед тим розповідав про "замінування" доріг. Дивне таке замінування - в одну тільки сторону...

УМВС в Чернігівській області пікетують біля 2 тисяч мешканців Чернігова, частина з них - радикальна молодь у масках, в тому числі "ультрас" "Десни", які час від часу викрикують свої фанатські віршики.

Делегація з трьох представників мітингувальників пішла до начальника УМВС і вручила вимогу про відкликання чернігівської міліції з Києва, щоб вона не брала участі у вбивстві українців. Але й після передачі вимого чернігівці не розходяться. Навпаки - їх під управлінням стає ще більше. Частина людей уже стоїть на другій стороні дороги, деякі машини вітають протест під міліцією.



Теги:Беркут, УМВС у Чернігівській області, Майдан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar