реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Картопляний песик

Саме таку назву має перша книжечка-розмальовка Ліани Лещенко. Пані Ліана працює з дітьми й для дітей у селі Курінь на Бахмаччині, вона постійний і давній автор «Сіверщини» та «Білої хати», є членом літературної спілки «Чернігів». Ця жінка – непересічна творча особистість. Вона була переможцем обласного літературного конкурсу освітян «У сузір’ї муз», а також є членом редакційної ради всеукраїнського журналу «Наука і фантастика». З-під її пера виходять зворушливі казки та оповідки, адже пані Ліана не перестає дивуватися довкіллю: кожна краплина роси, кожна стеблинка викликають її замилування. Коли вона, завітавши якось до редакції «Сіверщини», побачила на моєму вікні кілька кактусів у горщиках, то захоплено вигукнула: «Ой, погляньте, вишикувалися, неначе козаки, та ще й озброєні!»

«Картопляний песик» — книжечка-розмальовка для найменших читачів, які тільки-но пізнають світ. І вони матимуть можливість ще й попрацювати з кольоровими олівцями, гортаючи її.

Видав «Картопляного песика» редакційно-видавничий центр «Сіверщина». Придбати книжечку можна в чернігівському «Інтермеццо» (вул.Шевченка,9).

Інеса ФТОМОВА






Коментарі (0)
avatar