реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Карантин відмінено, про корупцію забудьте?

Від сьогодні в Україні припиняється дія ковідного карантину і відповідно всіх обмежень і заборон. Громадяни своєю практикою вже давно все це скасували, але формально - лише від сьогодні.

Цікаво, що вже зараз починається загальна амнезія. Люди вже забувають, як це було. А політики починають вдавати, що забули, що саме вони це організовували. Тому давайте нагадаємо і запам'ятаємо, адже в історії людства такого ще ніколи не траплялося у таких масштабах.

Тож, яку дикість всі ми пережили:

- заборона гуляти у парках, щоб дихати свіжим повітрям;
- заборона дітям гратися на дитячих майданчиках для їхнього оздоровлення;
- втрата права на працю і можливості забезпечувати свої сім'ї у разі відсутності уколу;
- заборона на відвідуваня богослужіннь та інших зібрань без уколу;
- втрата можливості купувати їжу у закладах, якщо не зроблений укол;
- заборона ведення споживчого бізнесу як такого в принципі.

Чи не найдикунське - заборона громадянам України повертатися у власну країну, тобто додому, без уколу або без тесту, або без якось додатку на смартфоні. Сам факт заборони повернутися у власну країну - це правова і юридична катастрофа.

Ну і звісно...
Фактично примусові уколи мільйонам людей, які не давали жодного медичного та аниепідеміологічного ефекту - люди продовжували хворіти самі та інфікувати інших. Це встановлений науковий факт.

Всі ці дози препаратів купувалися Україною на сотні мільйонів гривень. І тут ще два важливих факти: 1) вакцини купувалися за кредитні гроші; 2) жоден контракт або хоча б умови контракту не опубліковані досі. Якщо сказати просто - це називається глобальна безсоромна корупція.

Нагадую, все це - абсолютно все перераховане вище без винятку - відбувалося всупереч українському законодавству і українській Конституції. Просто на підставі забаганок моз/вооз і рішень уряду.

Всі ці 3 роки і майже 4 місця ковідного карантину - це найглобальніше і насистемніше в історії паплюження фундаментальних прав і свобод громадян і скасування людської гідності.

Політики будуть пробувати приглушити пам'ять про це. Але громадяни мають запам'ятати це назавжди. Власне, цей факт, а також імена людей, які все це організовували або з особливим ентузіазмом це підтримували. Запам'ятати, щоб покарати (хоча б політично) і не дати подібному повторитися. Тому поширте цей текст, будь ласка.

Ігор ПОЛУЯН



Теги:порушення Конституції, міфи, Ігор Полуян, карантин, ковід


Читайте також



Коментарі (0)
avatar