реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Каннабіс у Нових Яриловичах

Чернігівською митницею порушено кримінальну справу за фактом контрабанди особливо небезпечного наркотичного засобу – смоли каннабісу загальною масою 261,9 гр.

До митного поста «Нові Яриловичі» прибув автомобіль «Mercedes-Benz», який слідував з Республіки Білорусь до України під керуванням громадянина Російської Федерації. Водій автівки обрав спрощений режим митного контролю «зелений коридор», тим самими засвідчуючи, що жодних обмежених чи заборонених до переміщення предметів не має.

Однак авто було вирішено перевести на смугу руху «червоний коридор» для ретельного огляду. Під час огляду салону автомобіля спільною оглядовою групою у складі співробітників митниці і прикордонників виявлено кілька «сюрпризів- схованок». У задньому сидінні між металевим каркасом і поролоном знайшли біло-жовтий поліетиленовий пакет з двома брикетиками речовини коричневого кольору вагою 187 гр. А після зняття обшивки сидіння та підняття металевого каркасу виявили ще один поліетиленовий пакет з брикетом речовини коричневого кольору (77, 83 гр). Поряд ще 2 пакети: в одному з яких була порошокоподібна речовина білого кольору, а в іншому - 2 невеликих прозорих пакети, в одному з яких знаходилось 2 паперових згортки з невстановленою речовиною, а в іншому - порошкоподібна речовина білого кольору. У своїх поясненнях громадянин повідомив, що його попросили перевезти вантаж «гашиш» до Криму за грошову нагороду.

Згідно з висновком експертизи речовини у вигляді фрагмента спресованої плитки коричневого кольору та двох спресованих плиток коричневого кольору, містять наркотично-активний компонент каннабісу – тетрагідроканабінол і є особливо небезпечним наркотичним засобом – смолою каннабісу. Загальна маса смоли каннабісу становить 261,9 гр. Кримінальну справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України. Про це повідомила прес- служба Чернігівської митниці



Теги:Нові Ярилолвичі, наркотики, митниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar