реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Кандидату - рухівцю спалили машину!

Кандидату на посаду голови Любецької об'єднаної територіальної громади Олександру Циро спалили машину, кинувши запалювальну суміш прямо під час руху автомобіля. Машина згоріла. Звісно, до виборів, які мають відбутися 29 жовтня, винних правоохоронці не знайдуть. Машину Олександра Циро підрізали, він зупинвся, бо думав, що треба надати допомогу. Натомість невідомі кинули якусь запалювальну суміш.

Основним конкурентом в Олександра Циро є Пінчук, якого підтримує місцева влада, але не підтримують виборці. Боротьба за посаду голови Любецької громади загострюється, певно, через землю, про що О.Циро говорить в недавньому інтерв'ю газеті "Сіверщина". Як повідомив Олександр Олександрович Циро, він звернувся з відповідними заявами у поліцію та в Генеральну прокуратуру.

"Член Народного Руху України Олександр Циро перейшов дорогу бандитсько - корупційним угрупуванням, які правлять бал в Любечі та у Ріпикинському районі, - говориться у заяві прес - служби обласної організації Народного Руху України. - Як і в 90-і роки, рухівцям доводиться знову боротися проти політичного бандитизму".



Теги:Народний Рух, Любеч, вибори в ОТГ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar