реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Канцлери і фельмаршали з'їхалися до Сновська

У Сновську (колишнє м.Щорс) на Чернігівщині з 3 по 5 серпня виразники самоназваного Титульного Суверенного Народу України проводять сходку-форум, на якому серед інших питань, розглядатимуть кандидатури для затвердження своїх представників в районах області.

Як проінформувало джерело, протягом останніх двох місяців, уповноважені від так званого Титульного Суверенного Народу України проїхали не одну сотню кілометрів по Чернігівщині й побували майже в усіх районних населених пуктах з метою підбору «подходящих» осіб. Про це пише сайт Біла хата

Відомо, що Корінний Народ України та Республіка Суверенного Народу України, як величають себе представники так званого Государства Титульного Суверенного Народу України діють не один рік на Чернігівщині і лишень кілька місяців тому діяльність цієї загадкової «країни» підпала під фокус журналістів та спецслужб. Повпреди цієї утаємничої організації вже так знахабніли, що почали курсувати по області на авто зі спеціальними номерними знаками, які ж самі і виготовили (чи, вірніше, їм виготовили на їх замовлення).

Нагадаємо, що навесні цього року у Чернігові місцеві патрульні затримали автомобіль із підозрілими номерами. Якраз це авто і вивело патрульних на дивну організацію, стосовно якої вони вимушені були направити відповідні матеріали та запит в СБУ.

Під час затримання водій БМВ представився поліції підданим «Його величності государя». До того ж пред`явив дивні посвідчення невідомої «держави». Ще й досі є дивиною той факт, що доставлений автомобіль вже на ранок зник із штрафмайданчика у невідомому напрямку. Як потім пояснив керівник Чернігівської поліції Олександр Леонов, ніхто не міг (?) знати як це трапилося – пропав то й пропав.

Ось так і по сьогоднішній день ніхто не знає (а, може, й знає), що це за організація, звідки вона взялась і чому у «підданих», як вони себе величають, такі переваги, яких немає у представників іших народів.



Теги:Сновськ, СБУ, суверенний народ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar