реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Камуфляж українцям заборонять?

Як повідомили активісти громадського руху "Третя позиція", вони планують долучитись до флеш-мобу на захист прав українців на носіння камуфляжу, а також патріотичних шевронів.

"Не може не викликати обурення вся абсурдність даного законопроекту. Ми планували провести акцію 16-го вересня, у п'ятницю, і звернутись зі справедливими вимогами до чиновників та народних обранців, які утримуються коштом нашого народу. Одначе, ми дізнались, що є самоорганізована група свідомих громадян, яка планує провести акцію у понеділок. Ми вітаємо їх у правильному розумінні ситуації, - йдеться у повідомленні. - Тому "Третя позиція", безперечно, приєднається до флеш-мобу на захист камуфляжу".

Активісти руху переконані, що заборона на носіння камуфляжу - це не просто наступ на права та свободи громадян, але в першу чергу удар по патріотичних організаціях та козацьких об'єднаннях.

Місце зустрічі у Чернігові буде повідомлено персонально кожному учаснику зустрічі в понеділок зранку Вконтакті, або в особисті повідомленні на сайті www.sip-cn.org.ua



Теги:козацтво, Заборона, камуфляж


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
В субботу, активные черниговцы выразили свой протест против строительства на улице Пятницкой. Была заброшена дымовая шашка в магазин "Калипсо" (именно владелица магазина - госпожа Шкель, стоит за кровавой бойней, которую учинили ее уголовники над пенсионерами, и была брошена дымовая шашка на саму територию стройки. Участники акции расбросали на месте происшествия листовки с призывами: жильцам - не сдаваться, а от застройщиков потребовали прекратить стройку, убрать орду уголовников, иначе акции неповиновения будут продолжаться. Ответственность за акцию взяла на себя Инициатива "Народное наступление".

Видео - http://rutube.ru/tracks/4823273.html?v=d6ed1f772b6788706cc31748a3e514eb
avatar