реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ющенку треба балотуватись у Донецьку!

У зв'язку з намірами об'єднання чотирьох партій в один виборчий список -- Української народної партії, "Нашої України", Конгресу українських націоналістів та Української платформи "Собор", варто спонукати лідерів цих структур балотуватися в мажоритарних округах на сході та півночі України.
Таку думку я висловив на засіданні проводу обласної організації УНП. Тим паче, що ці лідери нічим не ризикують, якщо блок проходитиме у Верховну Раду, а вони ж будуть на чільних місцях. Зате знатимуть реальне життя і реальну Україну -- бо зараз таке враження, що вони живуть в якійсь іншій Україні.

Тож Віктору Ющенку варто поборотися в Донецьку -- не переможе, але для своєї улюбленої справи -- просвітництва нації -- зробить чимало. Ще й запитає донецьких, які плакати вивішували із його зображенням у фашистській формі: "Не ждали?!" Та й програти у Донецьку не соромно.
Юрія Костенка варто відправити на Чернігівщину -- скажімо, в Ніжинський округ, де він часто буває. Анатолія Матвієнка -- у Крим, де він прем'єрствував трохи. Жебрівського -- на Житомирщину. Валентина Наливайченка -- на батьківщину, у Запоріжжя. Степана Брацюна -- в Краснодон, де він розкаже про справжню "Молоду гвардію", яка була націонаілстичною, а не комуністичною...
Ідеалізм? Саме ідеалісти і рухають світом, а прагматики його проїдають...

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:Валентин Наливайченко, об'єднання правих сил, вибори -- 2012, УНП, Юрій Костенко, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
У нас ніяк не навчаться називати речі своїми іменами. Що я маю на увазі? Усі знають, що у виборах до парламенту більше не буде ніяких блоків партій і організацій. Так що це таке "об' єднання чотирьох партій в один виборчий список" ??? Яким чином вони об'єднаються? Буде одна партія? Яка? Хто з них готовий принести себе в жертву? Взагалі-то усі з перерахованих чотирьох партій настільки вже видихалися, що толку від них ніякого, ну хіба що КУН ще якось себе показує. Отже і об'єднання їх нагадує розпродаж в секонд-хенді, типу - беріть оптом, на вагу....
avatar
2
А може хай би з вашим Лазарем позмагався? Було б вельми цікаво, що б ви вибрали: гроші чи ідею...
avatar
3
Чудова ідея пане Василю, я думаю що хлопці десь "летають" чи у мріях , чи в космосі тільки не на грішній Український землі. А ще мені здаеться, що таким квартетом, уже не можна нічого "зіграти".
На все добре.
avatar
4
Ющенка треба не на вибори відправляти, а в буцеганрню за зраду українського народу. Але якщо він до сих пір не повісився та не застрелився (а мав би) то хтось би мав зробити це за нього. А те що, він (та й інші) отримає 0,1 % ніхто не сумніваєтся.
avatar
5
Об'єднання задекларованих на обласному рівні чотирьох політичних сил - то є чистої води обдурення всіх і кожного. Але ці урочисті слова про наміри - то вже заздалегідь спланований варіянт такої собі зручної політичної сили - "четвертої колони" на вибори з боку опозиції задля збереження у пристойному вигляді політичного обличчя Віктора Ющенка.
Механізм цієї вже на старті провальної затії створюється саме під нього. От подивитеся, якщо і дійсно так трапиться, що керівники названих партій укладуть якусь там сиреньку угоду щодо походу до Парламенту саме таким форматом, ім'я пана Ющенка постане першим!? Прикро тільки, що в угоду цьому слабкуватому за рівнем глузду варіянтові об'єднання приноситься у жертву діяльність справжніх патриотів, багатолітня робота і чин яких знову будуть до неймовірного знецінені у той же таки Українській народній партії!? Адже ще не забуто як під час химерного і тупуватого об'єднання за кілька днів з'явився "Блок Костенко-Плюща"?!.
Уже сьогодні є загроза. Бо і Юрій Костенко скоріш за все у такому химерному варіянті бачить надуману у його свідомості можливість вкотре протиснутися разом з кількома партійцями під скляний купол!?
Тому і мовчать про кучкування з тима опозиційними силами, які сьогодні на язиці. От він все носиться з ідеєю сформування "Правої" команди, яка врятує Україну. І ті 0, 5% , які можливо і упадуть на долю розумників, його аж ніяк не турбують.
avatar
6
Суперрадикалізм Бориса пояснюється тим, що він живе і працював в Новгород-Сіверському районі(малій батьківщині Л.Кучмі, яка має особливий статус в області) - оплоті кучмізму, а тепер регіоналізму.
І при Кравчуку, при Кучмі, і при Ющенку, і при Януковичі там керує родина Кауфманів і К.
Там навіть у з 1990- 1998 рр. не було жодного рухівця.
Таке багаторічне перебування в глухій опозиції до місцевої влади породжує крутий радикалізм.
Інакше неможливо вижити, якщо маєш амбіції і власну думку.
avatar