реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Юрій Костенко у Чернігові представив об`єднання правих сил «Наша Україна»

19 вересня 2012 року у Чернігові лідер Української народної партії Юрій Костенко під час агітаційної поїздки презентував об`єднання правих сил на парламентських виборах-2012.

На прес-конференції політик повідомив, що Українська народна партія, «Наша Україна», Конгрес українських націоналістів за участі більше 30 громадських організацій об`єдналися на виборах у патріотичну силу «Наша Україна», щоб згуртувати суспільство навколо правої політики, яка відродила з руїни посткомуністичні країни Східної та Центральної Європи.

Українська народна партія, яка майже півтора року вела переговори з представниками інших національно-демократичних партій, досягла успіху – об’єднана команда українських патріотів бере участь у виборчих перегонах 2012 року, - заявив лідер УНП.
«Ми ставили за мету повернути у Верховну Раду України двигун творення української політики та української перспективи, яким була Народна Рада у 90-х роках», – пояснив політик.

«Із того, що пропонується виборцю, українських альтернатив, крім об`єднання УНП, «Нашої України» та КУНу, немає», – переконаний лідер УНП. За його словами, «для правої команди, учасники якої стояли у витоків державності, «найвищою цінністю є Україна, її суверенітет, її мова, її національні інтереси». «В умовах агресивного розмивання національної ідентичності, ми діємо, усвідомлюючи власну відповідальність за долю української нації та держави, – йдеться в Декларації про об`єднання правих сил. – Ми ставимо за мету створення Єдиної помісної православної церкви, а також повернення України у Європейський дім шляхом набуття членства в ЄС та НАТО».

Об’єднана права команда має чітку програму реформування української економіки, яка базується на успішному досвіді посткомуністичних країн Центральної та Східної Європи. «Права політика здатна забезпечити роботою та високими доходами 60-80% громадян, а також за 3-4 роки принаймні вдвічі збільшити доходи бюджету, завдяки потенціалу найперспективніших галузей – АПК, транзитної сфери, туризму», – заявив Костенко. За його словами, «праві сили ставлять за мету створення потужного середнього класу шляхом звільнення приватної ініціативи, дерегуляції, демонополізації економіки та ліквідації дозвільної системи». УНП, КУН та «Наша Україна» виступають за протидію офшорним схемам та корупції, наповнення українського ринку товарами національного виробництва та створення потужної національної економіки.

«Україна потребує конкурентоспроможної правої сили для формування правої політики, якої не було понад 20 років», – заявив лідер Української народної партії Юрій Костенко. На його думку, «подальший розвиток України як незалежної, демократичної, заможної держави за інших умов неможливий».

«Ліво-популістська політика вичерпала себе, призвівши до консервації пострадянської структури економіки та зубожіння населення», – констатував лідер УНП. Лише завдяки правим рецептам Україна спроможна вийти зі стану національного приниження і бідності.

Чернігівська прес-служба «Нашої України»





Коментарі (0)
avatar