реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Юрій Костенко:" Справа в тому, що Ющенко -- ліберал!"

На прес-конференції в Чернігові голова Української Народної партії Юрій Костенко, якого Центральний провід запропонував з"їзду висунути кандидатом у Президенти, пояснив різницю між ним і В. Ющенком:" Костенко виступає за націоналізм, перша за все економічний. А Ющенко -- ліберал. Тому такі його соратники як В.Пинзеник, що працював у кількох урядах, проводять політику не захисту вітчизняного виробника, а прозорих кордонів. Україна за прозорістю кордонів займає 15 місце в світі, після таких міцних економік, як США та Японія. Нещодавно ліберал Терьохін запропонував збільшити на 2 відсотки податки на своїх виробників, щоб потім ці кошти спрямовувати на підтримку української культури. В той час як ми виступаємо за встановлення європейського рівня гастрольних зборів із російських виконавців, а не за збільшення податкового тиску. Тоді будуть гроші і на свою культуру".

Розкритикував Юрій Костенко і політику Ющенка в кадровій сфері:" За останні п"ять років в органах влади стало найменше українців, зокрема, у Верховній Раді". Щоправда, голова УНП вважає це виною і самого народу, що голосує за неукраїнців.

УНП, -- наголосив її лідер, -- виступає за економічний націоналізм, який сконденсований в лозунгові:" Виробляй українське, купуй українське!".

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (1)
avatar
1
Щоправда, голова УНП вважає це виною і самого народу, що голосує за неукраїнців.
Що означає "щоправда" ?
Шкода з приводу цього факту?
Чи може сум за тим, що критикував Ю.Костенко лише політику В.Ющенка , а не інших високо- і нижче посадовців в кадровій сфері?
avatar