реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Юлія Тимошенко -- агент ФСБ ?

У Службі зовнішньої розвідки України не коментують розповсюджену сьогодні окремими ЗМІ заяву народного депутата Григорія Омельченка, що начебто екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко була завербована Федеральною службою безпеки Росії.
«Ми не коментуємо цю заяву», - сказали УНІАН в прес-службі СЗР.

Як повідомляє "Главком", за словами Г.Омельченка, Ю.Тимошенко була завербована ФСБ в червні 1995 року.

"У довідці ФСБ Росії під грифом "цілком таємно", підготовленій для Президента Путіна, детально розписано, як Тимошенко була завербована ФСБ в липні 1995 року, коли була затримана з чоловіком в аеропорту "Внуково" за контрабанду 100 тисяч доларів, і як вона використовувалася як агент у кримінальних справах, які розслідували правоохоронні органи Росії ", - стверджує Г.Омельченко.

"ФСБ рекомендувало Путіну використати Тимошенко в майбутньому... У жовтні 2004 року Службі зовнішньої розвідки України вдалося добути зазначену довідку про діяльність Тимошенко як агента ФСБ і з нею було ознайомлено Президента Кучма", - сказав Г.Омельченко.

УНІАН



Теги:Служба зовнішньої розвідки, Юлія Тимошенко, агент ФСБ, Григорій Омельченко


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Щось тут не так - сьогодні 19 вересня Господарський суд Києва задовольнив позов Міноборони Росії до уряду України про виплату 3,1 млрд гривень боргів Тимошенко. Про це повідомили "Комментарии".
Не міг же Путін так підставити свого агента.
avatar
2
Вполне возможно. Кстати, Королевскую тоже задерживали с бриллиантами, но почему-то отпустили.
avatar