реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

...Їй також важко: кока-коли нема!

Так от про росіянку) сиджу снідаю, нікого не чіпаю! Вона сама прийшла, їй богу! - Свободно? - Да, без проблем. - Ой, а откуда Вьі? - Із Чернігова. - Подмосковье?

І тут мої брови полізли вгору.
- А я с Курска.

Вона могла і не уточнювати, мені вже було достатньо. Приїхала у Варшаву отримувати візу США.
- Ну що ж, кажу, сідайте ближче, бо є в мене кілька відео вам показати, пасує саме для сніданків.

Про Ізюм, чогось мені захотілося одразу про братські могили. А на обличчі - навіть натяку на співчуття. Ну таке враження, що їжа не йде. А може це така емпатія, ні? Сказала вона, що такого в них не показують, що не знає, кому вірити. І що в неї з-під Ізюма повернувся небіж. А родичі з Одеси з нею чомусь не спілкуються. Як так? І за Путіна вона не голосувала, а за Зюганова . Що ій також важко, санкції і кока-коли нема. Я їй відео мертвих людей, вона мені про кока-колу.

Наостанок дала пораду, як спробувати повернути родичів з Одеси, але, ні, сама розумію, що ні. А фото красивої та теплої Варшави) для післясмаку)

Алла СКОРИК



Теги:Алла Скорик, Ізюм, російський менталітет, широка війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Мабуть, російською спілкувалася чернігівка. То й подумала курянка, що Чернігів десь недалеко від Москви. Власне, й не помилилася, з точки зору історії.
Я, бувало, під‘юджував, коли до мене хтось телефонував російською, відповідаючи, звісно, по українському: А ви, бува, не з Москви чи Петербургу дзвоните?
avatar