реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Явка резервістів перевищила 100%

«Висока явка резервістів на навчання тероборони - це саме той лакмусовий папірець, який демонструє суспільні настрої в Чернігівській області. Попри різні песимістичні “прогнози”, Чернігівщина вкотре не словом, а ділом показала свій патріотизм. Я вдячна всім, хто долучився до навчань територіальної оборони, і пишаюся, що Сіверський край має таких захисників та захисниць - своїм рішенням ви показали небайдужість до майбутнього України», - відзначила Анна Коваленко.

12 травня в Чернігівській області розпочались планові двотижневі навчальні збори з територіальної оборони, в яких беруть участь 2000 військовозобов’язаних оперативного резерву 2 черги та резервістів 119 окремої бригади територіальної оборони оперативного командування «Північ».

Базові табори розміщуватимуться в межах Чернігівського, Ніжинського, Прилуцького, Новгород-Сіверського та Корюківського районів та безпосередньо в місті Чернігові.

Під час навчань відпрацьовуватимуться питання спроможності місцевих органів влади та органів військового управління до формування загонів територіальної оборони та підготовки особового складу до виконання покладених завдань.

За повідомленням депртаменту інформаційної діяльності Чернігівської ОДА



Теги:резервісти, тероборона, ОК Північ, Чернігівська ОДА, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar