реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ярош розповів про знищеного СБУ буддиста - "Лісника"

Після ліквідацією СБУ диверсійно- розвідувальної групи в Києві з її лідера стали ліпити мало не українського патріота, що боровся з владою Порошенка. Ага, у Києві сидів у начиненій зброєю квартирі, підставляючи навіть дитину, готував теракти, а у Черкасах нав'язував буддизм, періодично відлучаючись у Росію за інструкціями.

Не вистачає хіба що довідки від ФСБ з двоголовим орлом, щоб повірити в його "український патріотизм".

Лідер ДУКу Дмитро Ярош заявив, що не знає, чи був Олег Мужчиль (знешкоджений "Альфою" лідер ДРГ у Києві ) агентом російських спецслужб

Він додав, що не довіряв загиблому, мовляв, на те були свої причини.

"Прийшла розвідувальна інформація, що в районі Оленівки катаються російські "Тигри". Відповідно, було прийняте рішення відправити у цей район нашу ДРГ для влаштування засідки на російських окупантів. Почалася робота: група вийшла, Олег пішов у головному дозорі й десь загубився… Завдання виконане не було. Після цього, разом зі зброєю та ПНБ, які йому були виділені, він зник. За деякий час з'явився в тилу на наших вишкільних базах і був залучений посадовими особами ДУКу до розгортання відділу розвідки", - розповів фронтову історію Ярош.

Також він додав, що у Мужчиля було непоборне бажання перевести ДУК ПС з боротьби із зовнішнім ворогом на терористично-диверсійну діяльність проти існуючої влади, тобто знищити унікальне добровольче загальнонаціональне явище.

"Після поранення, лежачи в лікарні, я почав відстежувати цілеспрямовану роботу, яку він вів щодо дискредитації керівництва ПС, сіяння розбрату, плетіння інтриг тощо. Ось така правда життя", - резюмував Ярош.



Теги:Правий сектор, добровольці, Ярош, Лісник, ДРГ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar