реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Ярмарок "Що може жінка"

5 березня об 11.00 в приміщенні Міського палацу культури (вул. Щорса, 19) відбудеться урочисте відкриття ХІІ обласного Ярмарку “Що може жінка!”. Проведення цього заходу в переддень Міжнародного жіночого дня є справжнім вісником весни в нашому місті вже протягом дванадцяти років.

Цього разу гості Ярмарку мають нагоду ознайомитись з продукцією та послугами більше 60 підприємств, установ, громадських організацій та бізнес-структур, які очолюють жінки, або складають переважну частину їх колективів. Також відвідувачі зможуть оглянути роботи майстринь, художниць, письменниць, взяти участь у численних майстер-класах.

Напередодні відкриття Ярмарку представники організаторів провели прес-конференцію, де розповіли про особливості цьогорічного заходу, який проводиться в рамках виконання заходів обласної та міської Програм розвитку малого і середнього підприємництва на 2013-2014 роки. Серед організаторів та виконавців Ярмарку: Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації, Департамент сім'ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівська міська рада, Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок, Державна організація «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області», Чернігівська обласна організація Спілки жінок України, Чернігівська регіональна торгово-промислова палата.

Організатори заходу прагнуть, щоб імідж жінок відповідав їхній ролі в суспільстві, вкладу в розвиток економіки регіону і становлення інститутів громадянського суспільства. Саме тому проведення Ярмарку спрямоване на підвищення статусу та формування позитивної суспільної думки щодо жінок-керівників, підприємниць, майстринь, громадських діячок.

Учасники Ярмарку, це – талановиті успішні жінки, керівники підприємств та установ, підприємниці, чернігівські художниці, майстрині, письменниці. В рамках виставки-продажу товарів та послуг вони представлять колекцію ексклюзивних виробів ручної роботи (прикраси, картини, вишиті картини та картини з соломки, авторські ляльки, народні іграшки) та квіти. Відвідувачі Ярмарку зможуть придбати чудові подарунки до 8 березня для свої рідних та близьких, бо відомо, що створені власноруч вироби викликають радість та захоплення своєю енергетикою, красою та унікальністю.

В рамках Ярмарку буде організовано 18 майстер-класів на будь–який смак: рукоділля, флористика, прикладне мистецтво, візаж, зачіски, дизайн, мода та інші. В невимушеній атмосфері можна буде поспілкуватися з письменницями та майстринями, а також взяти участь у безпрограшній лотереї послуг та подарунків, урочистому нагородженні переможців конкурсу “Кращий дарунок мамі”. Окрім того, 6 березня о 15.00 в Міському палаці культури відбудеться великий концерт для жінок міста.

Організатори запевняють, що такого різноманіття талановитих жінок Чернігів ще не бачив! Їх роботи пробуджують весну в серці кожного, наповнюють любов’ю, радістю, сонцем, позитивною енергією. Запрошуємо на Ярмарок, чарівний світ краси та творчості, яскраві миттєвості життя!



Теги:народні майстри, що може жінка, ярмарок, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar