реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Японія, про яку не розказують...

Знайомтеся. Це – Кісіда Фуміо, перша особа, прем’єр Японії, «радикальний націоналіст» і консерватор. Це приблизно схоже на те, щоб у нас президентом був Микола Коханівський чи Дмитро Ярош.

Фуміо є членом групи Nippon Kaigi (котрих називають ультранаціоналістами і ультраконсерваторами), і одночасно очолює центристську ліберально-демократичну партію, котра от щойно знову виграла вибори.

Група Nippon Kaigi, маючи вплив у гілках влади Японії, виступає за відновлення збройних сил цієї держави, за монархію, і взагалі хочуть змінити свідомість нації, котру сформували після 2 світової на основі японського аналогу Нюрнберзького трибуналу. Група підтримує поширення патріотичного виховання (мої колеги, хехе), за традиційну японську сім’ю, і взагалі вони «за славу нації».

Коротше, це все те, що прямо протирічить «новим західним» цінностям, тобто неомарксизму, котрим зараз охоплені країни Заходу. І на що постійно гавкають агенти російського впливу тут, в Україні – мовляв, націоналізм у нинішньому світі ні-ні, це аяяй.

Японія – країна з одною з найдовших тривалостей життя, з дуже високим рівнем згуртованості, і з одним із найвищих доходів на душу населення.

Ігор ЛУЦЕНКО



Теги:сімейні цінності, Ігор Луценко, націоналізм, Україна - Японія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar