реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ялівщина: штаб спротиву вимагає від Дубіля оцінки своєї фракції

На сьогоднішньому засіданні обласного штабу національного спротиву знову обговорювалося питання виділення земельних ділянок у заповідній зоні Ялівщини.

Як повідомила член штабу Світлана Жимолостнова, люди, яким міська рада виділила земельні ділянки в заповідній зоні, не живуть за вказаними адресами.

Головуючий на засіданні Олексій Корж зауважив:«Штаб запрошував секретаря міськради Кухаря на наше засідання – він його проігнорував».

Присутній на засіданні штабу голова обласної ради Микола Звєрєв так оцінив рішення міської ради про продовження дерибану Ялівщини:«Міська рада наче плюнула в очі всій громадськості, прийнявши таке рішення».

Він висловив свою особисту позицію щодо посадовців, які так прагнуть попасти в Ялівщину: «Це якесь жлобство – лізти в ту Ялівщину: що в нас землі більше нема ніде?! Мені б даром давали – я б там не захотів жити! Залиште ту Ялівщину у спокої!».

Штаб вирішив направити листи голові партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко та народному депутату, керівнику обласної партійної організації Валерію Дубілю з вимогою дати моральну оцінку фракції «Батьківщини» у міській раді, яка голосувала за рішення по Ялівщині.

Василь ЧЕПУРНИЙ, керівник прес- служби обласного штабу національного спротиву



Теги:Батьківщина, Микола Звєрєв, Ялівщина, штаб спротиву, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar